pátek 13. října 2017

Tabook 2017 po sedmé - Let's Go Monsters


Já vám povím, tihle dva autoři jsou pekelně produktivní dvojka. Myslím tím Aleksandru a Daniela Mizielińské. Nejenže chrlí úžasné vzdělávací knihy, jako jsou Mapy, Domek, Design, Pod zemí, pod vodou, atd., ale oni taky dělají potrefené knihy k čirému pobavení. Třeba tuhle - Let's Go Monsters.


Miluju rozstříhané knihy, v nichž díky různým vrstvám získává čtenář neotřelé kombinace - ať už zvířecích, či lidských těl. V některých je i textová složka - v Let's Go Monsters jsou to slova složená vždy ze tří písmen, a když se trefíte, složíte z nich slovo v angličtině.

U nás takových rozstříhaných knih už pár vyšlo a chystám o nich samostatný blog, protože vážně stojí za to, jsou vtipné a při každém čtení jiné. Jsou pro čtenáře i pro ty, které to čtení až zas tak moc nebere; pro malé děti i pro ty starší. Tahle v seznamu oblíbených určitě nebude chybět. Pobavila mě náramně a oslovila i naše dvouleté trpaslíky.

Já jsem ji koupila na Tabooku u úžasného stánku polského nakladatelství Dwie Siostry. Běžně se však dá koupit i na Bookdepository - zde.

Název: Let's Go Monsters

Autoři: Aleksandra a Daniel Mizielinski

Vydaly: Dwie Siostry (Polsko)
Rok vydání: 2014

ISBN: 978-836-369-6429



 

Žádné komentáře:

Okomentovat